Rancone Lodges: het échte Italië

Gelegen op een prachtig landgoed aan de oever van de rivier de Serchio in Toscane vind je camping Rancone Lodges. Een uniek, authentiek stukje Italië waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan en waar het toerisme nog niet is doorgedrongen. Ervaar de luxe van onze compleet ingerichte accommodaties of geniet van de rust op één van de campingplaatsen langs de rivier. 

De camping beschikt over acht lodges, acht belltenten en een kleinschalige camping met twintig plaatsen.

Ontdek meer

Kamperen op jouw manier

Op slechts 75 km van Pisa word je op onze camping omringd door een oase van rust, natuur en cultuur. Op een ruim opgezet landgoed van maar liefst 30 hectare vind je onze heerlijke accommodaties met veel comfort en privacy. Kies voor een lodge (4-5 personen), XL lodge (tot 8 personen) belltent (2-4 personen) of rustige kampeerplek voor tent of camper. Een goed begin van de dag doe je met een kop koffie op je eigen terras, uitkijkend op de paarden en schapenweide, met daarachter de kabbelende rivier. In de verte boven op de top van de berg zie je de oude burcht Fortezza delle Verrucole en de schilderachtige middeleeuwse dorpjes. Een heerlijke uitvalsbasis om dit stukje Italië te komen ontdekken.

Ontdek meer

COVID-19

Gelukkig hebben we zonder voorseizoen een fantastisch hoogseizoen gedraaid, waardoor we het hoofd boven water hebben kunnen houden in 2020. De enorme investering die wij hebben gedaan om Rancone Lodges op te zetten maakt dat wij geen buffer hebben om te overleven wanneer corona volgend jaar weer de kop opsteekt en wij (hoe graag we dit zouden willen) de aanbetalingen terug storten. Wel kunnen we de aanbetaling omzetten in een voucher die op een later moment kan worden gebruikt. Ook bieden we de service om de aanbetaling terug te storten als wij de accommodatie voor de geboekte data aan iemand anders kunnen verhuren. Natuurlijk hopen we, net als dit jaar, een prachtig seizoen te kunnen gaan draaien!

Ontdek meer

2021

In de winter van 2020/2021 gaan wij uitbreiden! Geen zorgen, de kleinschaligheid en het fijne sfeertje zullen zeker blijven. De ruwe planning is om vijf belltenten erbij te plaatsen en tien extra kampeerplaatsen voor tenten te creëeren. De nieuwe plaatsen voor belltenten en eigen tenten zullen naast de rivier onder de bomen worden gecreeerd. Heerlijke plekken om helemaal tot rust te komen! Het grind is van de camperplaatsen afgehaald en de plaatsen zijn ingezaaid. Verder zullen we in totaal zes plaatsen speciaal voor vouwwagens maken vlakbij de rivier. 


 

Ontdek meer

Omringd door natuurparken

yoga.png swimming.png horse-riding.png bike.png hiking.png pisa-tower.png

De Garfagnana biedt de mogelijkheid om erop uit te trekken. De camping is omgeven door diverse prachtige natuurparken. Ontdek ze te voet, op de fiets of vanaf de rug van een paard. Een bezoekje aan Lucca, Pisa en Florence kunnen niet ontbreken tijdens je verblijf. Pak de trein vanaf de camping en stap uit in hartje stad! Of ontdek de trots van het gebied, de immense marmergroeven, terwijl je geniet van prachtige vergezichten op weg ernaartoe.

Ontdek meer

Jouw onontdekte plekje in Italië

Boek nu